Bryn

Browlift:

Behandling där man formar dina bryn med permanent så hårstråna ligger ”rätt” och du får en perfekt form, på dina bryn.
Resultatet håller 6-8 veckor.
Passar dig med relativt många egna brynstrån som pekar nedåt eller snett. Eller på andra sätt inte ligger som du vill.

Färg och plockning ingår.

Pris 795kr
___________________________________________________________________________

Bryntatuering:

En av metoderna som jag använder kallas ”microblading” och innebär att jag tatuerar små strån. Metoden anpassar sig därför bäst till dig som redan har relativt mycket egna strån, men vill ha mer fylliga ögonbryn och slippa måla i dem, eller vill ändra lite på din form. Eller om du saknar egna strån på vissa ställen och vill ha det.

______________________________________________________________________

Den andra metoden jag använder kallas ”Powder brows”
Då tatuerar man en skugga som ser pudrig ut. Det blir en mjuk look som ser mer sminkad ut.
Denna variant gör man med en maskin.

Hållbarheten är ungefär samma som vid microbladning.
______________________________________________________________________
Tatueringen är en kosmetisk tatuering och man tatuerar då inte lika ”djupt” in i huden som en ”vanlig” tatuering. Vilket innebär att den inte håller livet ut. Efter 3-4 år är tatueringen i pricip borta.
Man rekommenderar därför en påfyllning(touch-up) efter ca 15 månader, då oftast hälften av tatueringens pigment blekts bort.

Man kan inte garantera ett visst resultat, eller en viss hållbarhet, då det varierar från person till person hur länge färgen sitter kvar. Dessa beror på extrema hudvariationer.

Efter man tatuerat sig första gången så kommer man på ett återbesök efter ca 6-8 veckor, då det ALLTID lossnar ca 50% av färgpigmenten efter första gången.

För att man ska kunna boka en tid och tatuera ögonbrynen krävs det att man kommer på en konsultation först. Det är för att jag ska kunna se att jag tror att jag kan uppfylla dina önskemål av önskat resultat, samt att jag måste gå igenom en del frågor med dig så det inte finns tex medicinska förhinder. Om vi kommer fram till att jag tror att jag kan uppfylla dina önskemål och du känner att du vill tatuera dig, så bokar vi in en tid för själva tatueringen under konsultationen.

Mer info och frågor tas på konsultationen.

Priset för att tatuera ögonbrynen är 4500:- för microblading och 5000kr för powderbrows, och då ingår ett återbesök med påfyllning inom ca 6-8 veckor. Betalningen delas upp så man betalar 2500:- första gången och 2000:- på återbesöket efter ca 8 veckor vid microblading och 2500kr per besök för powderbrows.
Konsultationen är gratis oavsett om du bokar tid för tatuering eller ej.

Pris för påfyllning (touch-up) inom 1-2 år 2200:-

Efter 2 år blir det samma pris som nytt igen.

Tänk på att jag har oftast lång väntetid för att tatuera sig (i regel ca 3-4 månader), så boka tid i tid.