Fransar

Fransförlängning (vanliga singelfransar 1:1)

Ögonfransförlängning innebär att man fäster en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade från varandra för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar.

Dessa fransar är uppböjda och kommer i olika tjocklekar samt längder. Varje öga får ca 60-120(beroende på hur många egna fransar du har)nya tjockare/längre fransar av den längd och tjocklek du önskar
 

Volymfransar

Man får 2-5 gånger så mycket fransar.
Istället för att sätta 1 tjockare frans på varje din egen frans så sätter man 2 -5 tunnare fransar på din egen frans.
Dessa tunnare fransar väger tillsammans lika mycket eller mindre än 1 tjockare frans som man sätter när man gör en ”vanlig” fransförlängning, så en volymförlängning skadar inte dina fransar mer.
___________________________________________________________________________________________________________________________
Det är väldigt olika från person till person hur länge en fransförlängning håller. Men i genomsnitt så bör man fylla på med nya fransar var 3-4 vecka då man har ungefär hälften kvar.

Alla har olika växtcykler när det kommer till ögonfransar, så vissa byter fransar mycket oftare än andra. Men i genomsnitt så tappar man 2-5 ögonfransar om dagen, vilket gör att syntetfransen också ramlar av.

Att tänka på innan behandling:

Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även fetare krämer.

Tjänst Tid Pris
Fransförlängning, nysättning ca 90 min 995 kr
Påfyllning efter 3 veckor ca 60 min 595 kr
Påfyllning efter 4 veckor ca 60 min 695 kr
Volymfransar, nysättning ca 120 min 1495 kr
Påfyllning Volym efter 3 veckor ca 90 min 695 kr
Påfyllning Volym efter 4 veckor ca 90 min 795 kr