Fransar

Fransförlängning (vanliga singelfransar 1:1)

Ögonfransförlängning innebär att man fäster en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade från varandra för maximal hållbarhet och för att inte skada dina egna fransar.

Dessa fransar är uppböjda och kommer i olika tjocklekar samt längder. Varje öga får ca 60-120(beroende på hur många egna fransar du har)nya tjockare/längre fransar av den längd och tjocklek du önskar
 

Volymfransar

Man får 2-5 gånger så mycket fransar.
Istället för att sätta 1 tjockare frans på varje din egen frans så sätter man 2 -5 tunnare fransar på din egen frans.
Dessa tunnare fransar väger tillsammans lika mycket eller mindre än 1 tjockare frans som man sätter när man gör en ”vanlig” fransförlängning, så en volymförlängning skadar inte dina fransar mer.
___________________________________________________________________________________________________________________________
Det är väldigt olika från person till person hur länge en fransförlängning håller. Men i genomsnitt så bör man fylla på med nya fransar var 3-4 vecka då man har ungefär hälften kvar.

Alla har olika växtcykler när det kommer till ögonfransar, så vissa byter fransar mycket oftare än andra. Men i genomsnitt så tappar man 2-5 ögonfransar om dagen, vilket gör att syntetfransen också ramlar av.

Att tänka på innan behandling:

Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även fetare krämer.

___________________________________________________________________________

Lashlift

Lashlift är ett perfekt alternativ för dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning, men vill att dina fransar ska synas mer. Man gör en permantent böj av den naturliga fransen samt färgar (om man vill). Detta gör att du inte behöver slita på dina fransar med en fransböjare varje dag. Det går det jättebra att använda mascara när man gjort lashlift om man så önskar, dock 24h efter behandlingen.

När man gör ett lashlift så limmar man fast en siliconspole på ögonlocket, och därefter fäster man upp ögonfransarna på denna. Olika verkningscermer läggs på som får verka ett par minuter, därefter lägger man på en annan vätska som fixerar böjen. Som avslut färgar man fransarna. Du som kund ligger och blundar hela tiden, och det är ingenting som gör ont under behandlingen. Efteråt har du fint böjda och mörka fransar som håller i flera veckor.

Efter behandlingen:

Undvik att blöta fransarna på 24 timmar. Detta kan göra att effekten försvinner.

Använd EJ mascara eller andra oljiga produkter på ögonen på 24 timmar.

Försök att sova på rygg första natten då fransarna ännu inte hunnit fixera sig helt. Detta för att undvika att dom böjs i någon konstig riktning.

Gnugga dig inte i ögonen på 24 h.

Ett lashlift växer bort. Dina fransar byts hela tiden ut, man tappar mellan 1-5 fransar om dagen och de nya som växer ut är ju då utan böj. Detta betyder att efter några veckor kommer ungefär hälften av dina fransar vara böjda och resten raka. Vi rekommenderar att göra om lashliftet efter 6-8v för att hålla det fint. Färgen kommer att mattas av lite allt eftersom men det går jättebra att endast färga fransarna mellan behandlingarna om man önskar.

Tjänst Tid Pris
Fransförlängning singel, nysättning ca 90 min 1195 kr
Påfyllning singel efter 3-4 veckor ca 60 min 695 kr
Volymfransar, nysättning ca 120 min 1495 kr
Påfyllning Volym efter 3-4 veckor ca 90 min 795 kr
Lashlift ca 60 min 995 kr